Isis Evrinen. Blogger, SP, getrouwd, moeder, domineesdochter, leesfanaat, noorderling.

Zo stel ik mij op Twitter aan u voor. Het is een zeer korte samenvatting van wie en wat ik ben. Mijn naam is uiteraard niet echt Isis Evrinen, maar ik vind het leuker klinken dan Ellen Kluit. Naast mijn fulltime baan, de zorg voor mijn twee lieve kinderen en wat daarbij komt kijken mag ik graag mijn mening geven. Op Twitter lukt dat aardig, maar vaak is 280 tekens veel te weinig. Dus blog ik. Niet zoveel als ik zou willen, overigens. Wel over allerlei onderwerpen. Politiek vooral, maar ook wel persoonlijk.

Politiek gezien ben ik links. Lid van en actief voor de SP in Midden-Groningen. Ik ben opgevoed met een groot moreel verantwoordelijkheidsgevoel. Naastenliefde, mededogen en rentmeesterschap waren kernwaarden in mijn opvoeding. En dan niet als loze kreten, maar met inhoud. Mensen helpen en je eigen steentje bijdragen aan een betere wereld en een beter milieu: ik heb geleerd dat dat is waar christen-zijn om draait. Dat draag ik uit in wat ik doe en wat ik schrijf.

5 comments

 1. Maarten said…

  Kom maar op met die politieke discussies 😛

 2. Jan-Koert Lange said…

  Bijzonder en mooi verwoord.

  • Ellen said…

   Dank je wel!

 3. jeroen said…

  mooi stuk over rentmeesterschap. Had ik wat aan.
  Zie dat het al weer tijd geleden is dat je wat hebt geschreven. Hoop dat je schrijft voor jezelf en je daarmee doorgaat. Views klinkt al erg luchtig van zichzelf, dus om er enige waarde aan te hechten. Maar misschien zit ik er helemaal naast. Durf te twijfelen. Groet Jeroen

 4. Ellen said…

  Dank je wel Jeroen! Vind ik een mooi compliment. Ik ga zeker door met schrijven 🙂 Alleen lukt het soms minder vaak dan ik zou willen.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.