Natuurlijk blog ik zelf. Daar was je al achter. Maar ik lees ook andere blogs. Om inspiratie op te doen, om tijd te doden, om me te informeren, om een mening te kunnen (her)vormen, om tal van redenen. Dit zijn mijn favorieten van het moment.

  • MamsatWork – “MamsatWork is een platform gecreëerd vóór en dóór werkende moeders. Wij zijn vrouwen die naast ons gezinsleven ook kiezen voor een carrière en/of onze eigen ontwikkeling op een andere manier. Omdat wij daar blij van worden. Omdat wij financieel onafhankelijk willen zijn of simpelweg kostwinner zijn. Omdat wij graag anderen willen bijstaan of omdat wij nu eenmaal graag bezig zijn. De meningen over ons zijn verdeeld. De een roept vol respect en lof over ons, de werkende moeders, de ander bekritiseert tot en met. Maar 1 ding staat vast: het is óns leven!” (Overigens blog ik zelf ook voor deze prachtsite!)
  • Zittingszaal 14 – De weblog van rechtbankverslaggever Rob Zijlstra. “Een strafzaak duurt  uren en een krantenpagina is niet van elastiek. Zonder dit weblog zou ik veel van wat ik hoor en zie in de rechtszaal niet kunnen beschrijven. De combinatie krant (nieuws, feiten) en weblog (feiten, sfeer, achtergronden) is voor mij de ideale combinatie om mijn werk als rechtbankverslaggever optimaal te kunnen uitvoeren.”
  • Kim Bergshoeff – Over Crohn en chronisch ziek zijn.
  • Lijn 17 – “Lijn 17 is een online magazine, vrolijk, eigenwijs en rechtstreeks. Het is bedacht en wordt gemaakt door Kees Jansen. Hij is journalist en werkte jaren als verslaggever voor De Gelderlander, de Arnhemse Courant en AD Groene Hart (Rijn en Gouwe). Nu is hij zelfstandig journalist en produceert hij Lijn 17.”

Be First to Comment

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.