4 comments

 1. Max said…

  De islamitische expansie in Europa is een feit.De massa-immigratie altijd al een bewuste strategie van de islam is geweest, om via islamitische kolonisering grondgebied te veroveren en volkeren aan zich te onderwerpen. Door de vloedgolf van de islamitische immigratie die Europa momenteel overspoelt, dreigen nu ook Europa op relatief korte termijn als een rijpe appel in handen van de islam te vallen.Twee keer zijn eerder de poorten van Europa gered. Doen we dit keer niet, dan vallen we ten prooi aan de wrede dominantie van de islam, zoals in het huidige IS-gebied….De enige manier om als gewoon burger nog iets te doen aan de ondergang van Nederland, en om de toekomst van je kinderen te redden, is het stemmen op de PVV…https://zlj13051967.wordpress.com/

 2. Max said…

  Volgens de ISLAM,moet de hele wereld onderworpen zijn aan Allah, de profeet, de Koran en de sharia.Ibrahim El-Zayat, (President van de islamitische gemeenschap in Duitsland):”Ieder van hen weet de opdracht om de wereld te veroveren en ieder van hen zal er aan meewerken om dat te bewerkstelligen. Dankzij uw democratische wetten, zullen wij u inhalen. Dankzij uw religieuze wetten, zullen wij over u gaan heersen.”…

  Twee keer stond de islam voor de deur van het christelijke West-Europa.Twee keer ging het net goed.Na 14 eeuwen durende vergeefse aanvalsoorlogen tegen Europa, zien we nu de meest succesvolle aanval, dankzij de medewerking van Europa zelf. Dit is geculmineerd in de meest massale emigratie ooit van moslims naar het Westen.Mohammed begreep al in de zevende eeuw dat demografische oorlog,zoals die nu tegen Europa wordt, gevoerd het meest effectieve wapen tegen de ongelovigen is. Hij gebood zijn volgelingen meerdere malen om te emigreren, te vechten en zoveel mogelijk kinderen te krijgen.Mohammed zelf veroverde Medina door de methode van immigratie.En hier begint het succesverhaal van de islam. ..De islamitische immigratie in Europa,mag gerust worden gesproken van een volksverhuizing naar Europa.In de jaren ’60 waren er enkele honderdduizenden moslims in West-Europa, wat toentertijd geen probleem was. Ondertussen zijn ze in Oost- en West-Europa samen al met zo’n 50 miljoen,die zullen Europa binnen een paar decennia in een islamitisch continent veranderen.Indonesië, Maleisië, Centraal Azië en delen van India dankzij migratie werden geïslamiseerd….Alle historische voorbeelden wijzen er uit dat ze met de Islamitische ideologie nooit geïntegreerd kunnen worden, sinds 1400 jaar zijn ze nergens met een andere cultuur of volk geïntegreerd.De geschiedenis geen gevallen vermeldt, waarin de integratie van islamieten binnen de niet islamitische samenleving geslaagd is!…Veel Europese politici dromen van een humanistische ”Europese islam”.Maar,dit is een bedrieglijk toekomstbeeld,er is geen Europese islam, omdat er geen Europese koran kan bestaan. Er is maar een Koran, onveranderlijk en zogezegd door Allah geschreven, waarin geen enkele moslim iets mag wijzigen.Wie de islam wil moderniseren speelt met zijn leven. In de feite de Europese islam is de negatie van alles waar de islam werkelijk voor staat.” Islam is islam en dat is het” (Recep Tayyip Erdogan- Turkije, 21 augustus 2007)……Wereld zonder islam zou een betere wereld zijn.Europa of Eurabia?…

 3. Ellen said…

  Dag Max, dank je wel voor je uitgebreide reacties. Net zoals jij in mijn blog leest dat ik een naïef persoon ben die haar ogen sluit voor wat volgens jou de werkelijkheid is, zo lees ik in jouw reacties een hoop irrationele, onterechte angst die tot ongefundeerde haat leidt. Angst en haat, gemengd met een vleugje geschiedvervalsing. We zullen het dus wel nooit eens worden en ik heb niet de illusie dat ik jou van je kortzichtige, ongenuanceerde denkbeelden af kan brengen. Toch wil ik graag inhoudelijk reageren.

  Je hebt het over massa-immigratie en 50 miljoen moslims in Europa. Dat getal klopt alleen als je Rusland en Turkije meerekent. Dat Turkije voor het merendeel door moslims bewoond wordt, zal niemand verbazen. Maar Turkije hoort niet bij Europa. Alleen in Turkije en delen van Servië, Albanië, Montenegro, Bulgarije en de Kaukasus zijn moslims in de meerderheid. In geen van die landen heerst de sharia, en in geen van die landen staat de democratie onder druk noch worden er christenen vervolgd. Vrouwen- en homorechten zijn er niet optimaal, dat klopt absoluut. Maar dat is niet inherent aan de islam. In India, wat je met de beste wil van de wereld geen islamitisch land kan noemen, zijn die rechten ook niet goed. Zelfs in Nederland is er nog een hoop te verbeteren. Homo-geweld komt hier dagelijks voor en voor je gaat zeuren: dat zijn met name blanken. Ook in Amerika, hét voorbeeld van de westerse wereld, zijn vrouwen- en homorechten niet gewaarborgd.

  Je hebt het over islamitische kolonisering. Geen enkel islamitisch land heeft ooit kolonies gehad. Europese landen daarentegen kwamen er in om én wisten de oorspronkelijke bevolking bijzonder effectief te onderdrukken, onder ander met behulp van het christendom. Want God stond aan onze kant, wij zouden die wilden wel eens wat christelijke beschaving bijbrengen. Precies het gedrag waar jij moslimlanden onterecht van beschuldigt. Daarbij is de islam an sich niet wreed noch dominant. Dat zijn bepaalde clubs, zoals IS, die de islam op hun eigen manier interpreteren (en dat volgens vele moslims verkeerd doen).

  De sharia is wetgeving gebaseerd op de koran en hangt dus af van hoe je de koran interpreteert. De sharia verschilt dus ook per land. Het is islamitische wetgeving, níet wat de islam uitdraagt.

  Je hebt het over 14 eeuwen aanvalsoorlogen tegen Europa. Het Ottomaanse Rijk liet ons aardig met rust, wat je omgekeerd niet kan zeggen. Daarbij is er ook nu geen sprake van een oorlog tegen Europa. Er is oorlog in het Midden-Oosten, IS tegen Syrië, de eigen regering tegen het volk. Daarom zijn al die mensen op de vlucht. Ze migreren niet naar Europa om ons te onderwerpen, ze vluchten voor de bommen, het geweld en het gevaar om hun leven te redden. IS voert oorlog tegen alle moslims en tegen hen die IS bevechten. Omdat Europa zich weer eens moet mengen in een conflict dat het hunne niet is, ziet IS (delen van) Europa als de vijand. Maar vooralsnog beperkt zich dat tot aanslagen.

  Je meldt dat moslims niet kunnen integreren. Dat kunnen ze wel degelijk. Het zijn namelijk mensen, net als jij en ik, met hun eigen religie en hun eigen ideeën. In dit land mag je die hebben. Dat is een groot goed, die vrijheid, waar ook jouw partij zegt voor te staan (al beperkt ze het op alle mogelijke manieren). Verreweg de meeste moslims in dit land zijn prima geïntegreerd. Ze werken, ze spreken de taal, hun kinderen gaan naar school, ze betalen belasting. Ja, ze gaan naar de moskee en ze bidden in de richting van Mekka. Ja, sommigen van hen dragen een hoofddoek. Nee, ze zijn niet volledig zoals wij. Integratie betekent namelijk: aanpassen aan het nieuwe land met behoud van eigen religie en ideeën. Wat jij wil: dat ze worden zoals ons, de islam verwerpen en die hoofddoek afzweren is geen integratie maar assimilatie. Maar je bent de enige niet die die twee begrippen door elkaar haalt. Je grote leider Geert heeft daar ook een handje van.

  O en ik ben nog geen moslim tegen gekomen die me zo nodig wil bekeren. Wel een hoop atheïsten die dat willen, overigens. Die het hun taak vinden mij van mijn geloof te brengen. Maar moslims die mij moslima willen maken? Geen last van.

  Hou op met je blik te laten vertroebelen door angst en haat. Kijk eerlijk om je heen wat er gebeurt. Zie vluchtelingen zoals ze zijn: mensen op de vlucht. Mensen zoals jij en ik, die gewoon willen leven.

  • Max said…

   ELLEN:FEIT:De ISLAM heeft 1400 jaar geleden,de oorlog verklaard aan alles wat niet-islam is!Twee keer stond de islam voor de deur van het christelijke West-Europa.Na 14 eeuwen durende vergeefse aanvalsoorlogen tegen Europa, zien we nu de meest succesvolle aanval. Anders dan in de 8e en in de 17e eeuw, wil de islam Europa dit keer niet veroveren met het kromzwaard, maar via demografische groei,via bekering en missionering en via immigratie.Mohammed begreep al in de zevende eeuw dat demografische oorlog,zoals die nu tegen Europa wordt, gevoerd het meest effectieve wapen tegen de ongelovigen is.Hij was ervan overtuigd dat de Arabieren de wereld kunnen veroveren niet alleen met zwaard,maar ook via succesvolle demografische oorlogsdoctrine! Mohammed zelf veroverde Medina door de methode van immigratie.Indonesië, Maleisië, Centraal Azië en delen van India dankzij migratie, bekering en missionering werden geïslamiseerd…In de jaren ’60 waren er enkele honderdduizenden moslims in West-Europa,wat toentertijd geen probleem was.Ondertussen zijn ze in Oost- en West-Europa samen al met zo’n 50 miljoen,die zullen Europa binnen een paar decennia in een islamitisch continent veranderen.Door de massa immigratie,in West-Europa bevinden zich nu al honderden islamitische no-go zones(parallel samenlevingen; een staat in een staat), waar de autoriteiten niet of nauwelijks meer de controle over hebben,waar de sharia,islamitisch recht heerst. In bijna alle Europese landen is inmiddels toegegeven dat de multiculturele politiek, zeg maar de integratiepolitiek, heeft gefaald, die de staatskas miljarden heeft gekost en wat totaal niets heeft opgeleverd.Alle historische voorbeelden wijzen er uit dat ze met de Islamitische ideologie nooit geïntegreerd kunnen worden, sinds 1400 jaar zijn ze nergens met een andere cultuur of volk geïntegreerd.Een harmonieuze multiculturele samenleving met de ISLAM bestaat nergens! Migratie is slechts een verkapte verovering en het zal pas eindigen wanneer de hele wereld is veroverd/onderworpen aan de Koran!…Duidelijk?…Of ga je verder slapen?…

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.