6 comments

 1. Martha said…

  Wat ik vooral schrijnend vind is dat de zorgverzekeraars 1,4 miljard Euro winst gemaakt hebben en dat de zorgpremies toch weer stijgen en dat dan ook nog eens het eigen risico doorstijgt. Ik word hier heel erg boos van. Want waar gaat die 1,4 miljard Euro naar toe? Mensen moeten wachten op zorg, omdat het geld voor bepaalde operaties zogenaamd op is. Zit dat niet in die 1,4 miljard Euro?
  Ik snap echt dat Nederlanders naar andere landen gaan om de zorg te krijgen die de verzekeraars hier niet kunnen leveren wegens die rare regeltjes.
  Ik snap echt niets van de zorg: alleen dat ik hem niet kan betalen sinds het nieuwe stelsel is ingevoerd. Ik snap wel dat mensen niet meer betalen. Ik snap niet dat de zogenaamde wanbetalers een ophoging krijgen van 40 euro per maand: waar moeten ze dat in vredesnaam van betalen?
  Kortom: ik ben in de war, dat blijkt vast uit mijn reactie hier die waarschijnlijk best warrig overkomt. Sorry daarvoor, maar ik word er boos van. Van de zorg.

  • Isis said…

   Jouw reactie snap ik, de zorg inderdaad niet. Was het maar een ophoging van 40,- per maand, vaak is het een verhoging van zelfs 100,- per maand…
   Verder heb ik niets toe te voegen aan wat je zegt.

 2. Frederique said…

  Amen. Onbegrijpelijk en vooral onbetaalbaar 🙁

 3. […] een blog schrijven als antwoord op mijn #50books vraag van gisteren, maar ik kwam via het blog van Ellen Kluit een artikel tegen over hoe de jeugdzorg de fout in ging bij twee kinderen die doktertje aan het […]

 4. […] en waar regels regeren. Zolang die maar gevolgd worden, kunnen we er verder niks meer aan doen. Ik schreef het al eerder: we zijn een land van boekhouders en ambtenaren geworden. Met als nieuw dieptepunt de uitzetting […]

 5. […] een blog schrijven als antwoord op mijn #50books vraag van gisteren, maar ik kwam via het blog van Ellen Kluit een artikel tegen over hoe de jeugdzorg de fout in ging bij twee kinderen die doktertje aan het […]

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.