One Comment

  1. J Houben said…

    Het UWV is in handen van de Rabo en Achmea, reïntegratie in handen van private instellingen, verwoven in het netwerk van de zelfde banken en verzekeraars. Het is allang niet meer het beleid van de volksvertegenwoordigers, maar van de nu wel bewezen corrupte banken en co. Er is een tijd geweest dat je voor een bedrijf ging werken, een vast contract kreeg, en na veertig jaar, sommige langer, klaar was. Je had voor je oude dag gespaard, en aan alles mee betaalt. De dag dat de PvdA en andere regeringspartijen, onder protest van de vakbonden, flexwerk en werken op contract basis in het leven riep, ging het bergafwaarts, de eerste pensioen gaten werden een feit. Koppel bazen werden uitzendbureaus, de rest is geschiedenis. Het volk, het volk is het in grote lijnen zelf schuld, zij stemde-men steeds op de partijen van de afbraak, dus niet meer zeuren. Ik ben weg bij de rabo, doe niet aan internet bankieren, wil geen electronisch patiënten dossier, en verzeker me alleen voor het hoog nodigen, deze instellingen krijgen steeds meer inzichten, en kunnen steeds vaker handelen met voorkennis, daar pas ik voor, wie nog? In onze gemeenten worden nu cursussen gegeven, mantelzorg, tijd vrij maken om bij de buren die het zelf niet meer kunnen, het gras af te doen, Enz. enz.. Ook daar pas ik voor, ik laat me niet dwingen door de zelfde banken en verzekeraars om vrijwillig verplicht een goed mens te zijn, alleen maar omdat zij nog meer winsten kunnen maken. Dit geeft onder anderen ook aan waarom banken niet konden omvallen, zij bezaten/bezitten heel veel belastinggeld, dat eigenlijk in de staatskast zou zijn moeten belanden. De DNB is niet in handen van het volk, maar van de grootgrutters, misschien dat het daarom zo gaat, zoals het gaat?!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.